Røed

Bo- og omsorgshjemmene i Lier

Røed bo- og omsorgshjem

Røed bo- og omsorgshjem er et familiedrevet bo og omsorgshjem for mennesker med psykiske lidelser eller andre forhold som krever hjelp og støtte for å mestre daglige utfordringer. Kari og Odd Røed, som driver omsorgshjemmet i dag, har lang erfaring i denne form for omsorgsarbeid. Datteren, som er sykepleier, deltar i driften som konsulent og som avløser når Kari og Odd ikke er tilstede.


Omsorgshjemmet ligger vakkert til på Lierskogen, høyt opp mot skoggrensa med flott utsikt og turområder som nærmeste nabo. Stedet ligger landlig til med kun 15 minutters gangavstand til Liertoppen kjøpesenter hvor det finnes alle fasiliteter.


Røed bo- og omsorgshjem er også et gårdsbruk, og det drives aktivt med sauehold på gården. Hver vår fødes det hundrevis av nye lam til stor glede for de som bor på gården og besøkende.


Det er i dag 6 plasser på Røed bo- og omsorgshjem. Alle har enerom med felles bad, stue og spisestue. Det tilstrebes en hjemmekoselig atmosfære. Soverommene ligger i 2. etasje, slik at alle brukerne må kunne gå i trapper.


Det tilbys både korttidsopphold og opphold av lengre varighet.


Det legges vekt på stabilitet, trivsel, trygghet og meningsfulle aktiviteter. Det tilbys aktiviterer på gåden, både ute og inne. Røed samarbeider med Haskoll arbeidssenter hvor brukerne kan være i aktivitet opptil 5 dager i uken.


I samarbeid med de andre bo- og omsorgshjemmene i Lier arrangeres det flere turer hvert år, samt hyggekvelder og fester.


For å sikre god kvalitet i tilbudet samarbeider Røed med psykiatrisk sykepleier Marius Lyngås og psykiater Per Håkon Eikeseth.Kontaktinformasjon:


Daglig leder: Kari Røed

Øvre Grøstadvei 2

3420 Lierskogen

Tlf.: 47276590 / 32850763


Epost: kariro3@start.no